tiistai 1. syyskuuta 2015

ORIENTATION

Viime tekstistä on taas kulunut muutama päivä enkä todellakaan tiedä miten oon innostunut tästä blogaamisesta nyt yhtäkkiä näin paljon, että jaksan kirjottaa näin usein. Toivotaan että se kestää vuoden loppuun asti :D Elämä toisella mantereella alkaa olemaan hieman kiireisempää ensimmäisten viikkojen hengailun jälkeen. Mutta toisaalta elämä on alkanut myös maistumaan paljon paremmalta ja nautin. Koulun alkaminen on ihan nurkan takana ja siihen on pitänyt alkaa valmistautumaan tavalla ja toisella. Rotary juttuja on ollut lähiaikoina paljon ja niihin on uponnut myös aikaa. Kuvien suhteen joudutte tässä postauksessa ehkä hieman pettymään, koska mun kamera on jostain syystä jäänyt laukun pohjalle ja muistikortti huutaa tyhjyyttään. Kännykässä on muutama hassu kuva ja muiden ottamia kuvia on pari. Joudutte siis tyytymään nyt niihin.

KUVAT ON SUPER HUONOLAATUSII SORRY

Eli viimeisimpien päivien tärkein tapahtuma oli varmastikkin viikonlopun orientaatioleiri. Oltiin siis jossain päin Hastingsissä leirikeskuksessa viikonloppu. Kaikki meidän piirin vaihtarit saapui orientaatioon perjantaina iltapäivällä. Luvassa oli mahtava viikonloppu ja tarkoitus oli saada meistä piirin vaihtareista tiivis tiimi. Nyt jo voin sanoa, että meillä on ihan mahtava porukka tässä piirissä! Huomenna ollaankin menossa St. Josephissa asuvien kanssa rannalle. Ja mun onnekseni yksi niistä käy samaa koulua. Anyways leirin aikana leirikeskuksen työntekijät järjesti meille ohjelmaa, joiden tarkoitus oli tiivistää meitä porukkana. Niiden lisäksi kiipeiltiin puissa, uitiin, soudeltiin kajakeilla, ihailtiin kilpikonnia, istuttiin nuotiolla ja vaan hengailtiin. Viikonloppu oli mahtava!

Venäjä - Saksa - Japani - Ranska - Suomi - Belgia ja eessä Meksiko

Meksiko, Belgia ja Suomi



ylpeä suomalainen

pinssikokoelma


D6360 <3


Leirin lisäksi oon hengaillu Rosien kaa. Sää ei viime viikolla ollu mikään kaunein, mutta eilen ja tänään helle iski taas. Tänään lämpö kipusi 32 asteeseen. Perus syyskuu. Oltiin myös yökylässä Rosien kanssa yhden kaverin Lydian luona. Ollaan käyty syömässä ja kaupoilla ja rannalla ja seilaamassa Rotarien kaa ja ties missä. En muista edes enää, kun en oo ottanut kuvia :D Pitääpä alkaa taas kunnostautumaan ton kameran suhteen. Mutta tässä vielä huimat kaksi kuvaa ja siinäpä se sitten olikin.

Nutella milkshake aaaaah

Lydian luota :D Lydia nosti ton kissan mun syliin ja mun ilme oli heti tommonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti