keskiviikko 26. elokuuta 2015

YOUTH FAIR & ONE DIRECTION

Elämä maapallon väärällä puolella jatkuu. Viime viikolla St. Josephissa oli Youth Fair, missä meidän oli tarkotus käydä kaksikin kertaa, mutta lopulta päädyttiin käymään vaan kerran. Youth Fairissa on paljon lasten paikalle tuomia eläimiä, joita lapset esittelee ja niiden eläimiä palkitaan. Suurin osa eläimistä oli farmieläimiä - possuja, lehmiä, laamoja, hevosia, vuohia ym. Yhdessä ladossa oli eläimiä, jotka on juuri synnyttäneet tai ovat synnyttämässä. Eläinten lisäksi fairissa oli ruokakojuja ja tori. Youth Fairissa oli myös tivoli, jossa meidän oli tarkoitus host-siskon kanssa käydä lauantaina, mutta jätettiin menemättä, koska itse en tykkää laitteista kauheasti ja päivä oli super kaunis, joten mentiin rannalle ja shoppailemaan. 









Joku päivä menin host-siskon mukana lake partyyn, Rosien kaverin lake houselle. Sinne oli kutsuttu vain koulun cheerleader joukkue + minä. Käytiin ensin ajelemassa vähän veneellä ja hypittiin sen katolta veteen. Sen jälkeen syötiin ruokaa ja sitten mentiin sellasilla moottoriveneen perässä vedettävillä patjoilla - tubing, banaani miksikä sitä nyt sitten ikinä kutsutaankaan. 




Viime sunnuntaina mentiin Rosien, Rosien kaverin Hannahin ja tämän isän kanssa One Direction konserttiin Chicagoon. Konsertti oli ihaaaaaan mahtava ja se oli jo mun toinen One Direction konsertti tälle kesälle :D Loved it. Hauskaa koska ennen Suomen konserttia yksi bändin jäsenistä lähti bändistä ja nyt tämän konsertin jälkeen bändi ilmoitti jäävänsä tauolle. Selvästi mun syytä.








Lopuksi laitan vaan randomisti kuvia mihin selitän kuvatekstiin kyseisen kuvan tapahtumasta. 




Mun host-sisko Rosie harrastaa cheerleadingii, ja tänä päivänä joukkue piti yllättää illalla treenien jälkeen. Blindfoldaddiiin Rosie ja ajettiin koulun kentälle, missä taskulampuista oli tehty teksti AWAY. Rosien joukkuelle kerrottiin ketkä pääsivät elite teamiin.

Ensimmäisen Rotary-kokouksen viirinvaihto.



Isohkot aallot Lake Michiganissa tuulisena päivänä.

Ostin pinkin polaroidin! Looove it.

Rannalla

Polaroid kuvia Tennesseen häistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti